Sunteti pe: Homepage > Despre noi
13/08/2020
Despre noi

Fondată în anul 1999, societatea noastră s-a specializat de-a lungul anilor în producerea confecţiilor  pentru doamne de toate vârstele, acumulând experienţă în satisfacerea şi celor mai rafinate şi exigente gusturi.

În prezent societatea noastră deţine capital 100% românesc şi produce articole marca înregistrata “Fix” de serie redusă doar pentru piaţa românească.

Ce producem? Bluze, fuste, rochii, bolero-uri, blaizere, topuri, compleuri, jachete,pantaloni, însa gama noastră se înnoieşte continuu.

Colecţiile noastre sunt concepute pentru a fi în pas cu tendinţele modei actuale, promovând modele inedite atât pe linia inovatoare ce se impune, cât şi pe cea clasică, tradiţională.

Promovăm ţinute pentru diverse ocazii, precum ţinute casual, office, de seară, de cocktail, ţinute sport.

Articolele noastre ajung în multe oraşe din ţară prin intermediul partenerilor şi colaboratorilor noştri, magazine, mall-uri şi hipermarket-uri, bucurându-ne de un real succes în multe oraşe ale ţării.

Iată ce argumente vă oferim pentru a vă convinge de calitatea produselor vestimentare oferite:

• materie primă import Italia de la firme de prestigiu în ţara de origine;
• accesorii de calitate selectate cu mare atenţie pentru a pune în valoare şi pentru a sublinia linia adoptată de model;
• accent pe subtilitatea detaliilor;
• procesul de fabricare prin aplicarea ultimelor tehnologii în domeniu;