Livrare gratuită

Toate comenzi plasate pe site-ul nostru în valoare de peste 300 lei beneficiază în mod automat de transport gratuit.

Produs în România

Indiferent de categorie, beneficiezi de un produs etic fabricat cu dragoste și atenție în România

Schimb de mărime gratuit

Ai comandat mărimea greșită? Stai fără griji! La noi schimbul de mărime este gratuit, la fel și asistența.

Categorii

Calitate

Orice persoană trebuie să se simtă bine în hainele pe care le cumpără. O piesă vestimentară calitativă nu este obligatoriu să fie și foarte scumpă. Pe lângă ochiul creativ al designer-ului și cusăturile fine trasate cu grijă pe materialul folosit și materialul în sine, din care sunt create hainele, sunt cele ce oferă calitate unei haine. Materialul de calitate, cu alte cuvinte, ar trebui să se simtă bine la atingere, să se spele ușor și să se așeze frumos pe corp.
Pentru creațiile mele aleg doar materialul de cea mai bună calitate ce îmi transmite în ce piesă vestimentară îl pot transforma atunci când îl ating. Calitatea materialelor este cea mai importantă pentru mine.

Noutăți

Idei, știri, noutăți, aici le transpunem pentru tine.

Pentru că aici este despre și pentru tine. Știu că mereu îți faci griji de cum va arăta o rochie, o bluză sau un pantalon pe tine. Știu cât e de provocator să îți găsești ceva ce să îți vină bine de prima dată. Știu cum e să simți toate aceste lucruri. De aceea am creat acest brand românesc. Pentru ca tu să îți găsești fix ceea ce ai nevoie și ce îți vine. Să nu mai fii mereu îngrijorată atunci când trebuie să te duci să îți cumperi haine.

Permite-ți să te distrezi atunci când mergi la cumpărături pentru că știi și ai confortul că orice ai alege îți vine fix pe tine. Te aștept aici!

Rămâi la curent cu cele mai noi tendințe

Te vom notifica doar atunci când este strict necesar și numai cu oferte de nerefuzat.

Magazin rapid