Shopping Cart

Azi aleg să iau din dulap, pantalonii-pană de tip colant

Pantaloni pană

„Ușoară ca o pană”

E expresia ce îmi apare în minte atunci când văd păsările cum se ascund printre crengile pline de flori și frunze ale copacilor vara sau cum zboară jucăușe printre ele în timpul iernii. Le admir grația cu care se strecoară printre obstacole și cum se lasă purtate de curenții de aer de parcă doar acel moment există în viața lor. Cu atât de multă ușurință își unduiesc trupul mic și firav, făcând zborul să pară simplu.

Zborul e atât de simplu datorită uneia dintre cele mai mari minuni inginerești ale naturii: penele de pe aripi. Diversitatea culorilor, tiparelor și a formelor create de minunata natura este impresionantă.

„Ușoară ca o pană”

Așa vreau să mă simt de fiecare când mă gătesc și mă îmbrac să ies afară din casă. Atunci când cu atenție  îmi pregătesc vestimentația pentru momentul când am să mă văd din nou cu prietenii și colegii mei, pentru când am să ies la plimbare sau am să mă duc la birou. Eu, tratez orice ocazie de a scoate la soare ținutele atent alese și sortate în dulap ca o adevărată sărbătoare.

Azi aleg să iau din dulap, pantalonii-pană de tip colant. E încântătoare atingerea lor suavă și caldă pe pielea mea în timp ce se pliază cu ușurință pe forma corpului meu. Țesătură lor moale din materialul din jerse gros, strech e ușor ca o pană.

  • PANTALON PANA/COLANT 3787
    PANTALON PANA/COLANT 3787
    Produs cu reducere
    149,00 lei

Îmi oferă o libertate atât de mare de a-l asorta la orice ținută vreau, depinde doar de starea mea de spirit.  Dacă vreau să fiu elegantă il asortez cu o bluză sau cu un sacou office și cizme înalte cu toc. Dacă vreau să am un look casual, imediat îi alătur o bluză sau cămașă casual și cu botine.

Sunt ușor de manevrat, de întreținut, de folosit și de inclus în orice ținută ai chef să porți că nu mai vreau să stau fără ei. Nu mă mai gândesc la cum aș arăta fără, ci cum poți arăta cu ei experimentând cât mai multe combinații și ținute vestimentare. Iar mărimile lui disponibile îmi vin ca și cum ar fi fost croite special pentru mine, direct pe mine. Mă simt confortabil să știu că orice primesc e exact croit pe corpul meu.

Pantalonii-pană colant îmi modelează talia, iar formele devin line prinse în frumusețea piciorului. Lejeri sau de ocazie pentru afaceri sau relaxare îi pot adapta oricând și cu orice îi iau la plimbare, inclusiv și cînd vreau să fiu o alta eu, să fiu altfel, să încerc altceva. Nu am cum să mă plictisesc de ei.

Sunt cei mai versatili pantaloni pe care i-am încercat în acest anotimp răcoros. Cu elastic în talie și în talpă, știu sigur că nu am de ce să îmi fac griji că se pot lăsa sau pot că pot ieși din botine sau cizme. Indiferent de starea de spirit, pantalonul pană îmi este un prieten fidel ce știe să îmi țină ascunse de văzul lumii secretele corpului meu, indiferent de ce ascund ele.

„Ușoară ca o pană”

Asta simt eu in fiecare zi în care port acești pantaloni-pană, făcuți de mână iscusită și exigentă a croitorului ce nu lasă nici un detaliu retușat și nici o imperfecțiune necorectată. Îmi modelează talia, îmi desenează conturul și îmi mângâie pielea cu materialul călduros și moale din care sunt făuriți. Da, făuriți deoarece numai un maestru îi poate crea special pentru mine, numai un maestru le poate da această formă, numai un maestru in croitorie te poate face să te simți mai „ușoară ca o pană”.

FixFashion.ro este fix ceea ce cauți!

One comment

  1. Altă culoare, în afară de negru?!Negru am comandat deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare rapidă

În 1-2 zile lucrătoare.

Schimb de mărime gratuit

Pentru orice comandă.

Produs în România

Produse calitative, 100% din România

Confidențialitate

Mediu de cumpărături sigur.