Shopping Cart

Despre noi

[vc_row thb_full_width=”true” content_placement=”middle”][vc_column width=”7/12″][thb_image animation=”animation left-to-right” image=”15053″][/thb_image][/vc_column][vc_column width=”5/12″ css=”.vc_custom_1503597833255{padding-top: 10% !important;padding-right: 15% !important;padding-bottom: 10% !important;padding-left: 15% !important;}”][vc_column_text animation=”animation fade-in”]

Despre noi

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”45px”][vc_column_text animation=”animation fade-in”]“Țesături cu drag cusute

Din istorie făcute

Feminitate afișată

Ca tu să fii admirată.”

Un strop de creativitate, un fir de ață și o carte.  Doar de atât a fost nevoie pentru a scoate la lumină primele creații. Studiată cu atenție încă de când am primit-o, cartea a fost temelia pe care toate informațiile s-au clădit mai târziu și au format o expoziție de opere de artă. Toate creațiile mele au câte o bucățică din istoria mea de atunci.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”45px”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”align-spaced” css=”.vc_custom_1503598254882{padding-top: 10vh !important;padding-right: 10% !important;padding-bottom: 10vh !important;padding-left: 10% !important;}”][vc_column width=”10/12″][vc_column_text]De când creez?

Răspunsul meu ar fi că fac asta cam din totdeauna. Însă am început cu adevărat pe când aveam în jur de 10-11 ani. Când eram mică nu îmi dădeam seama dacă sunt creativă sau nu, știam doar că îmi place să creez și că vreau să îmi fac singură ținutele vestimentare. Atunci am primit cartea ce mi-a direcționat imaginația și m-a învățat să o pun în aplicare. Era o carte despre tricotaje ce îți arăta pas cu pas cum poți să faci diferite forme, tipare și cum să le combini. Am testat, încercat și probat tot ce am putut. Mi-am creat tipare, am învățat să cos la mână și la mașina de cusut.

Ușor ușor am început să învăț și materialele. Cum e făcută țesătura lor, ce tip de cusătură i se potrivește astfel încât să nu se deșire repede și să reziste. Cum se lucrează, cum se taie, cum se spală, cum se întreține.

Mi-am păstrat această pasiune de-a lungul anilor, ajungând astfel să am o garderobă făcută integral de mine. Nu mi-am dat seama inițial, dar toate creațiile mele au început să fie admirate. Cu toții mă întrebau de unde mi-am achiziționat ținutele deoarece vor și ei.

Și așa a început următoare etapă …[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”align-center”][vc_column width=”1/2″][thb_image animation=”animation fade-in” image=”12801″][/thb_image][vc_column_text css=”.vc_custom_1619334395642{padding-top: 15% !important;padding-right: 10% !important;padding-left: 10% !important;}”]Cum am ajuns până aici?[/vc_column_text][vc_empty_space height=”35px”][vc_column_text animation=”animation fade-in” css=”.vc_custom_1619334408366{padding-right: 10% !important;padding-left: 10% !important;}”]Cu o idee și un fir de ață. Asezonate și cu spirit antreprenorial. Cu multe emoții și, recunoscut, că și cu teamă am pornit pe acest drum. Am făcut doar tricotaje timp de 5 ani, după care am extins activitatea și către zona de confecții. Clientela și-a diversificat și ea preferințele și solicitările, ducându-ne către zone neexplorate până atunci de noi.

În tot acest timp, am investit în cele mai bune utilaje. Rafinament, calitate și impecabil fiind valorile de bază după care m-am ghidat mereu. Orice produs creat a fost și este o declarație de feminitate și putere în același timp.

Experiența adunată în anii în care am colaborat cu mari firme internaționale, cum ar fi: Steilmann și Benetton ne-au ajutat să înțelegem ce înseamnă o vestimentație de cea mai înaltă calitate.

Așa cum un artist își alege cu mare atenție pensulele, culorile și pânza pentru cea mai mare creație a lui, așa și eu aleg doar materialele de cea mai bună calitate. Rafinamentul vestimentației create este un tablou expus ce face cât o mie de cuvinte.

Știu că poate sună a clișeu, dar în funcție de ce simt când ating materialul … creez. De parcă materialul mi-ar vorbi și mi-ar spune în ce se poate transforma. E clar că experiența mereu își va spune mereu cuvântul.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”35px”][/vc_column][vc_column width=”5/12″ css=”.vc_custom_1503598671428{padding-left: 10% !important;}”][thb_image retina=”retina_size” animation=”animation fade-in” image=”15156″][/thb_image][vc_empty_space height=”90px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]„Făurite-n eleganță

Și cu stil, dar și cu viață

Eu mi le imaginez

Pentru tine le creez.”

 

Ce vreau pe mai departe?

Rafinament pe un fir de ață.

Calitate, eleganță, stil, feminitate … sunt cele patru cuvinte ce îmi apar în minte atunci când mă gândesc la firmă sau la produsele create. Practic sunt eu în tot ce creez. E gustul meu pentru frumos, pentru calitate și dorința mea ca fiecare clientă care poartă creațiile FixFashion să se facă remarcată … să fie admirată!

Ține minte … tu ești frumoasă!

 

„Feminin și natural

Rafinat, viu colorat

Gustul tău pentru frumos

Eu-l îmbin armonios.”

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Livrare rapidă

În 1-2 zile lucrătoare.

Schimb de mărime gratuit

Pentru orice comandă.

Produs în România

Produse calitative, 100% din România

Confidențialitate

Mediu de cumpărături sigur.

[]