Despre noi

FixFashion s-a nascut ca rezultat a peste 20 de ani de experienta in industria fashion

The Online Shopping Experience este principiul de la care am pornit

Totul a inceput in 1999

Povestea mea a început la finalul anului 1999, de la ideea de a vedea dacă creativitatea și bunul meu gust ar avea loc într-o piață, pe atunci încă în formare. Primul pas a fost crearea și producerea manuală a unei colecții de rochii tricotate unicat, care au avut un real succes!
De-a lungul timpului, am străbătut cu mult entuziasm un drum plin de obstacole și încercări. Însă, pasiunea și puterea mea creativă m-au îndemnat să nu abandonez această luptă. De atunci au trecut 20 de ani… Astăzi, la fel ca și atunci, întâmpin totul cu zâmbetul pe buze și cu o dragoste enormă pentru frumos!

A perfect fit for your every day life

Calitatea ne defineste

Fiecare produs marca FixFashion satisface cerințe ridicate de calitate, confort și durabilitate. De altfel, toate etapele procesului de producție sunt gândite până în cel mai mic detaliu. Folosim materie primă de cea mai bună calitate, pentru a oferi o durabilitate de pana la 5-6 ani hainelor noastre. Pentru a ne îndeplini acest obiectiv, dispunem de echipamente de ultimă generație începând cu construcția și listarea computerizată a tiparelor și până la execuția și călcarea produselor. Dăm totul pentru a obține un rezultat superior!

Piesele care fac diferenta

Expertiza in domeniu ne ajuta sa imbunatatim constant produsele noastre. De la procesul de creatie pana la vanzare, fiecare etapa este facuta intern, in cadrul companiei Fix Fashion. Facem asta cu placere si o facem cat se poate de bine, din acest motiv avem recenzii bune si tindem spre multi returning customers.

Producem haine de dama, precum: bluze dama, pantaloni, rochii elegante, fuste, jachete si multe altele

Producator imbracaminte femei