Shopping Cart

O adiere de catifea – Rochia dantelă de catifea

“O iubire de catifea”

Sigur îți amintești prima iubire, prima dragoste, prima sclipire în ochi, prima emoție ce ți-a străbătut pielea pe tot corpul de sus până jos, ajung până la cel mai mic punct sensibil. Sigur îți amintești acel moment când pentru prima oară, cu uimire și extaz, ai simțit stoluri și stoluri de fluturi în stomac ce ți-au dat furnicături în tălpi, palme și pe șira spinării. Acea clipă când parcă timpul se oprește în loc preț de o miime de secundă, în timp ce el își urmează totuși cursul nestingherit spre infinit. Acea senzație de neînțeles ce îți atinge pielea în cel mai suav mod.

E o senzație unică ce poate o simți doar o dată în viață sau de mai multe ori pentru cei norocoși.

“Fărâme de dantelă”

Sentimentul amintirii rămâne mereu cu mine, adânc întipărită în mintea și în sufletul meu. Ce mult îmi doresc să mai trăiesc încă o dată acel moment, acea clipă unică în viață, să simt din nou acel fior. Însă, încă nu s-a inventat călătoria în timp, dar pot retrăi acea fărâmă de bucurie, acea senzație de neoprit de fiecare dată când mă îmbrac cu rochia de dantelă de catifea.

Catifeaua moale îmi îmbrățisează silueta, în timp ce conturează un efect de corset din care pornesc valurile fine ale materialului ce se revarsă cu o atingere caldă peste genunchi. Finețea creată de foarfeca iscusitului croitor al decolteului în V și mânecile lungi ale rochiei ce îl compensează, nu fac altceva decât să accentueze aspectul delicat al rochiei.

În valuri de gală  și lumini de spectacol se scaldă dantela în acest minunat fin peisaj inundat de flori delicate de catifea.

“Pași de catifea”

Plină de farmec și șarm, catifeaua îți aduce cu textura sa moale și luxuriantă orice ținută la viață.

Versatilă și ușor de asortat, rochia din dantelă de catifea, o poi folosi în mai multe ocazii: fie că mă pregătesc de un eveniment, o plimbare sau o scurtă sesiune de cumpărături. Când merg, chiar în timpul săptămânii, la un eveniment de afaceri o combin cu un sacou business la care apoi pot renunța ușor dacă discuțiile se continua cu un cocktail party după. Nici nu e nevoie să mă schimb de cel de la muncă, deoarece merge foarte ușor.

 • ROCHIE DANTELA DE CATIFEA 3931
  ROCHIE DANTELA DE CATIFEA 3931
  Produs cu reducere
  275,00 lei
 • ROCHIE DANTELA DE CATIFEA 3931
  ROCHIE DANTELA DE CATIFEA 3931
  Produs cu reducere
  275,00 lei

Dacă merg în weekend la un eveniment familial, o asortez lejer cu un cardigan colorat și botine la culoare, chiar poate o strâng bine pe corp cu o curea de culoare complementară asortată cu o pereche de pantofi pe toc și geanta aferentă. Iar dacă mă duc la o sesiune scurtă de cumpărături, pot oricând să îmi iau pe mine jacheta din piele simplă sau piele întoarsă, o eșarfă colorată și botine de aceeași culoare. De asemenea, asortată cu o geacă de piele articială și cizme de motociclist îmi scot partea mai rebelă în lumina, iar dacă vreau să fiu romantică, o eșarfă uni împreună cu pantofi stiletto complimentează rochia. E incredibil, cât de simplu e să îmi asortez rochia din dantelă catifelată așa cu ce simt că vreau să port.

Decolteul în V al rochiei, decupat cu linii fine, scot bijuteriile alese în evidență. Cu blândețe se așează lănțișorul cu pandativ asortat cu cerceii și inelele în spațiul creat de marginile atent cusute ale decolteului.

Accesoriile de păr, asortate cu rochia, aduc un plus de savoare imaginii vestimentare pe care o creez.

“Hamac de dantelă al viselor mele”

Lejeritate, calmitate și blândețe sunt cuvintele ce descriu perfect rochia din dantela de catifea. Texturată cu o suprapunere de dental, această rochie se mândrește cu detalii feminine într-o ținută cochetă. Mânecile lungi acoperă fin brațele, închiderea cu fermoar ascuns pe laterala corpului conturează un și mai bine silueta, iar lungimea ei este perfectă pentru orice tip de corp.

Îți recomand să fii îndrăzneață și să încerci cât mai multe combinații vestimentare cu orice îți trece prin cap. Nu te limita singură la stilurile deja existente sau la trendurile de azi de pe piață. Ele sunt doar recomandări pentru sezonul acesta. Descoperă ce e potrivit pentru tine și ce îți place. Pentru că, dacă nu vei încerca, nu vei afla niciodată. Cine știe, poate chiar tu vei setat un trend nou pentru anul acesta.

Fii fix așa cum simți!

FixFashion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare rapidă

În 1-2 zile lucrătoare.

Schimb de mărime gratuit

Pentru orice comandă.

Produs în România

Produse calitative, 100% din România

Confidențialitate

Mediu de cumpărături sigur.