Retur

Dacă doresti sa returnezi un produs catre FixFashion, indiferent de motiv, trebuie să urmezi procedurile noastre de returnare (prezentate mai jos) si sa trimiti catre noi produsul pe care l-ai primit de la noi, în conformitate cu aceste proceduri.

Dacă doresti doar inlocuirea produsului cu acelasi dar in alte marimi sau cu un alt produs, ne poti contacta telefonic la numarul+40 722 857 529 si te vom consilia sa faci alegerea potrivita. In cazul acesta vom aplica procedura de colet la schimb GRATUIT. Curierul ajunge la tine cu noul produs si tu doar trebuie sa-i inmanezi produsul primit anterior, fara niciun cost suplimetar de livrare.

Asigura-te ca produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat: nepurtat, fara pete sau rupturi. In cazul returului deifinitv produsele se returneaza prin curier, la adresa sediului nostru din strada Str. 13 Decembrie, 94, Brasov, Brasov, 500164, Brașov, catre societatea comerciala FIX FASHION SRL., detinatoarea brandului FIX FASHION. Costul returului este suportat de catre expeditor.

Dupa ce verificam produsele pe care le-ai returnat, iti vom spune daca toate conditiile de retur au fost indeplinite. Rambursarea sumei platite pentru produsele returnate se face in termen de cel mult 30 de zile de la primirea returului, in contul pe care il vei pune la dispozitie.

Daca ai primit un colet cu ambalajul deteriorat, resigilat sau despachetat, te rugam sa refuzi ridicarea coletului.